PRISMATCH ! FINDER DU URET BILLIGERE - SÅ PRISMATCHER VI

We sell watches from the well-known, newest and most modern watch brands

Hos Unikure.dk forhandler vi de kendte, nyeste og mest moderne mærkeure og smykker på markedet.

Vi har et stort udvalg af mærkeure med automatisk og kvarts urværk, og naturligvis med nogle af de bedste urværker. Vores ure henvender sig til dig, der ikke vil gå på kompromis med hverken design eller kvalitet – uanset prisen.

Vi har eksklusive brands og mere prisvenlige brands. Vores sortiment af brands gør, at du aldrig behøver at gå ned i kvalitet, selvom du vælger et billigt ur.

Branded watches at Denmark's best prices

Brand watches with price match and purchase guarantee – Large selection of watches for men and women

 Unikure.dk er en dansk hjemmeside, som følger med tiden og får derfor løbende et større og større sortiment af moderne og ikke mindst mærkeure til mænd og kvinder. Vi har siden 2017 fået en sortiment af forskellige ure fra kendte mærkeure. Vi har mange ure på lager og kan næsten garantere, at du kan finde et ur, der passer netop dig og din personlighed. Vi mener at ALLE bør have mulighed for at købe et stilfuldt ur og derfor sørger vi for at tilbyde PRISMATCH så det ikke længere bare er for de få, at eje et herreur eller dameur. Vi sælger udelukkende stilfulde ure til overkommelige og fornuftige priser. Du vil altid kunne finde et ur, der matcher dig, din stil og din personlighed.

Vi har gjort det nemt for dig, så du øverst på siden kan få et overblik over vores herreure og dameure sorteret på de enkelte mærker.

Vi tilbyder Købsgaranti via PriceRunner, som sikre dig som kunde at du føler dig tryg når du handler hos os. Du er gennem PriceRunner sikret køb op til 50.000 kr. hvis noget skulle gå galt i forbindelse med dit køb hos os.

Authorized dealer - Secure your trade

Vores produkter leveres direkte fra vores tyske leverandør til dig, som er din garanti for, at vi leverer produkter fra en autoriseret forhandler og vi undgår derfor unødvendig fragtomkostninger.

Danish webshop with office in Nyborg

Vores ambition er at tilbyde ure i god kvalitet til så lav pris som muligt – derfor tilbyder vi prismatch.

Med ambition om at tilbyde fede ure til konkurrencedygtige priser stiftede Mike Grønning Hansen webshoppen i 2017. Allerede som barn var han fascineret af flotte ure, der kunne bruges som en slags smykke. Så da han fik mulighed for at skabe en webshop, slog han til. Ønsket om et alsidigt sortiment tog fart, og vi er stolte af at kunne tilbyde Danmarks bedste priser på designerure og andre flotte modeller. Vi har noget for enhver smag. 

Kontakt os på chatten hvis du har brug for hjælp eller ideer til en gave. Vi ser frem til at kunne give dig Danmarks bedste priser på Unikure.dk – fordi det skal være nemt, trygt og billigt for dig.