PRICE MATCH! IF YOU FIND THE WATCH CHEAPER - THEN WE WILL MATCH THE PRICE

Mesh strap adjustment

Herunder er en video omkring, hvordan man justerer en mesh rem. Hver omhyggelig når du vil skifte eller justerer din rem, da det er små dele i uret, som nemt kan skades. Følg vores anvisninger trin for trin, eller se videoerne nedenfor.

TRIN 1:

Brug det medfølgende værktøj, eller find et lille hjælpemiddel som kan erstatte dette, i bunden af æsken til dit ur. Der medfølger ikke altid et værktøj med. Du kan også bruge en mindre, lignende genstand med en smal spids (fx ørering eller nål) til at regulere længden af din rem.

TRIN 2: 

Brug den smalle ende af værktøjet til at skubbe fjederbjælken gennem hullet fra siden af flappen. Når den bliver skubbet til, løsnes fjederbjælken fra hullet og kan nemt frigøres fra den anden flap.

TRIN 3: 

Frigør remmen fra uret, og fjern fjederbjælken fra indersiden af remmen. Den samme bjælke bruges til at fastgøre den nye rem.

TRIN 4: 

For at fastgøre en læder- eller meshrem skal du skubbe fjederbjælken gennem hullet i urremmen, indtil begge ender er synlige.

TRIN 5:

Anbring den ene ende af fjederbjælken i hullet i en flap, og skub den anden ende ind i hullet i den anden flap for at fastgøre remmen.Using the Alignment Tool

Sådan forkorter du remmen på ure med stålrem. Unikure.dk anbefaler, at man kontakter den lokale urmager, da en urmager er professionel og ved nøjagtigt hvordan man gør.


Såfremt man fjerner mere end 2 led, anbefales det, at fordele det lige på begge sider af urkassem, så man undgår at låsen sidder skævt, i forhold til underarmen.

 

Start med at skille justeringsværktøjet i to dele som vist på billedet nedenfor.


Justeringsværktøj

Tag nu værktøjets spidse ende, og sæt i en af låsens sider. Disse stifte i låsen, har en fjeder i begge sider, hvilket betyder at du let kan presse ned med værktøjet, og herefter tage enden af.

Nu skrues justeringsværktøjet igen sammen, for herefter at kunne skrue et led af. Læg uret med de viste pile, så de peger ind mod håndtaget på justeringsværktøjet. Håndtaget skrues nu, så stiften skubbes ud. Ledet kan til sidst hives ud vha. en tang eller lignende.


Du har nu fjernet et led, og skal dernæst fjerne enden af ledet, for at tilføje remmen til låsen igen.


Dette gøres på samme måde som før, hvor justeringsværktøjet benyttes. Husk at pilen skal vende mod håndtaget på justeringsværktøjet.


Ledende skal nu samles igen, hvilket gøres ved at fjerne enden på remmen samt stiften.


Stiften skal føres ind den vej som pilen viser, hvorefter en enkelt finger kan skubbe den på plads. Du kan også bruge enden på justeringsværktøjet. Vær dog opmærksom på, at stiften skal vende rigtigt, hvilket kan være svært at se.Til sidst skal remmen kobles sammen med låsen, hvor den elastiske stift, føres ind i enden af remmen. Det er nu muligt og sætte den ene side i hullet, samtidig med stiften presses ind med en negl. Du kan nu placere stiften i det passende hul på modsatte side.Congratulations, the watch is now adjusted to your desired size