PRISMATCH ! FINDER DU URET BILLIGERE - SÅ PRISMATCHER VI

Justering af Mesh rem

Herunder er en video omkring, hvordan man justerer en mesh rem. Hver omhyggelig når du vil skifte eller justerer din rem, da det er små dele i uret, som nemt kan skades. Følg vores anvisninger trin for trin, eller se videoerne nedenfor.

TRIN 1:

Brug det medfølgende værktøj, eller find et lille hjælpemiddel som kan erstatte dette, i bunden af æsken til dit ur. Der medfølger ikke altid et værktøj med. Du kan også bruge en mindre, lignende genstand med en smal spids (fx ørering eller nål) til at regulere længden af din rem.

TRIN 2: 

Brug den smalle ende af værktøjet til at skubbe fjederbjælken gennem hullet fra siden af flappen. Når den bliver skubbet til, løsnes fjederbjælken fra hullet og kan nemt frigøres fra den anden flap.

TRIN 3: 

Frigør remmen fra uret, og fjern fjederbjælken fra indersiden af remmen. Den samme bjælke bruges til at fastgøre den nye rem.

TRIN 4: 

For at fastgøre en læder- eller meshrem skal du skubbe fjederbjælken gennem hullet i urremmen, indtil begge ender er synlige.

TRIN 5:

Anbring den ene ende af fjederbjælken i hullet i en flap, og skub den anden ende ind i hullet i den anden flap for at fastgøre remmen.Læs vores anmeldelser