PRISMATCH ! FINDER DU URET BILLIGERE - SÅ PRISMATCHER VI

Returnering af produkter

Når du opretter en retur, bliver du bedt om at udfylde navn, adresse, e-mail og ordrenummer. Når du har gjort dette, kan du hente og printe en returseddel og en pakkelabel til din forsendelse. Du modtager også både returseddel og pakkelabel på e-mail. Retursedlen skal du udfylde med information om dig, årsag til retur og vigtigst af alt dit ordrenummer. Denne skal sendes med din vare ind til os. Din pakkelabel skal klistres uden på pakken. Når vi modtager din pakke, går vores returteam hurtigst muligt i gang med at behandle din sag.  Vi har 1-5 dages behandlingstid på returforsendelser afhængig af sæson og travlhed.

Vores adresse er:

Unikure.dk
Risvej 75, 5800 Nyborg

Tlf: 60145411
Email: reklamation@unikure.dk

Returret

Vi tilbyder 365 dagens returret, dog skal gældende bestemmelser overholdes. Vi tager kun imod ubrugte varer, der returneres i original emballage uden skader og mangler. Varer skal være os i hænde 14 dage efter returret er meldt.

Reklamation

Du har 2 års reklamationsret, når du handler hos Unikure.dk

Inden du opretter en reklamation bedes du kontakte kundeservice på reklamation@unikure.dk hvor du får svar indenfor 24 timer på hverdage.

Sådan opretter du en reklamation:

  1. Oplever du fejl på din vare, efter du har taget den i brug, skal vi derfor have din vare ind som en reklamation, så vi kan udbedre fejlen eller ombytte til en ny. 
  2. Nederst på denne side begynder din reklamation. Her anvender du reklamationsformularen. Når denne er udfyldt sender du den til os. Du skal selv købe et pakkelabel til forsendelsen og kvitteringen for købet vedlægges pakken eller fremsendes, sammen med reklamationsformularen. Pengene vil herefter blive refunderet når vi behandler din reklamation.
  3. Reklamationssedlen skal du udfylde med information om dig, årsag til reklamationen og dit ordrenummer. Dennes skal sendes med din vare ind til os. 
  4. Din pakkelabel skal klistres uden på pakken. Fragtomkostninger i forbindelse med en reklamation er gratis for dig, med mindre reklamationen er uberettiget. Når du bruger vores label, er din pakke fuldt forsikret og sporet under forsendelsen.
  5. Vi sørger for at få din vare vurderet og sent retur til dig hurtigt og effektivt uden omkostninger. Dog kan behandlingstiden i travle perioder variere op til 14 dage.

    Du har 2 års reklamationsret på din vare. Reklamation skal ske inden for rimelig tid efter, at fejlen er konstateret og senest 2 måneder efter.

    Udbedring af forhold som skyldes købers behandling, herunder skødesløshed eller fejlagtig behandling og hærværk, er ikke omfattet af Unikure.dk forpligtelse til udbedring.

Mit automatiske mekaniske ur går ikke rigtigt !

Automatiske ure kan tabe tid eller gå for hurtigt. Dette kan skyldes nogle ting i hverdagen, som man ikke er klar over, kan have en indflydelse på dit automatiske ur. Magnetisme, kan være en af de helt store synder, som har indflydelse på urværket i et automatisk ur. Urværket kan tabe tiden, gå for hurtigt eller helt gå i stå. Dette kan skyldes nogle hverdags ting som vi alle har. Tablets, smartstelefoner, computere og et ganske almindeligt tv er nogle af de ting i vores hverdag som er magnetiske. Et ur består af meget metal og hvis det bliver påvirket af nogle af disse genstande, kan det skade urværket på et automatisk ur. Man tænker ikke så meget over det, men man placerer meget ofte sit ur ved siden af sin telefon, når man går i seng. Det kan være på natbordet eller lign. Dette kan være nok til at urværket bliver ustabilt, og der vil derfor ikke være nogen for for reklamation på produktet.

Hvad kan du så gør ? Besøg den lokale urmager og få dem til at afmagnetiserer dit mekaniske ur. 

Du kan selv kontrollere om uret er blevet udsat for magnetisme, ved at lægge et kompas ved uret, og hvis det er magnetisk ladet, vil kompasset reagerer, når du bevæger dette omkring urværket. Men vi vil til enhver tid råde vores kunder til, at tage kontakt til den lokale urmager.

Der findes også APP´s til smarttelefoner, hvor man kan teste om uret er magnetisk ladet. LEPSI -Watch magnetism. Hvor du kontrollerer dit ur for magnetisme.

Det sikreste er dog, at gå til urmageren, som har det rette måleudstyr.

Returnering af varen og returomkostninger

Hvis du har fortrudt købet af en vare, skal du sende eller aflevere varen til Risvej 75, 5800 Nyborg uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Fristen er overholdt, hvis du returnerer varerne inden udløbet af de 14 dage.

Varer kan ikke sendes pr. efterkrav eller uden omdeling.

Du skal selv betale for returnering af varen, og kan anvende vores retur portal nederst på siden.

Vores adresse er:

Unikure.dk
Risvej 75, 5800 Nyborg

Tlf: 60145411
Email: reklamation@unikure.dk

Start din fortrydelse eller reklamation her !

Fortrydelsesret ved køb på nettet
Start din reklamation/fortrydelsesret her
Køb retur fragt