PRISMATCH ! FINDER DU URET BILLIGERE - SÅ PRISMATCHER VI

Salgs- og leveringsbetingelser ved køb af varer på www.unikure.dk

Aftalerne indgås på dansk.

Fortrydelsesretten gælder kun for private forbrugere, der handler via www.unikure.dk. Erhvervsdrivende har ikke fortrydelsesret.

Betaling og levering

Vi modtager betaling med American Express, Anyday, Apple Pay, Forbrugsforeningen, Dankort, Diners club, Discover, Google Pay, Mastercard kreditkort, Mastercard debetkort, Mobilepay, ViaBill, Visa, Visa debet.

Vi tager ikke gebyr for betaling med ovenstående betalingsmuligheder.

Benyttes et internationalt betalingskort (som for eksempel Visa eller Mastercard) vil ordrebeløbet blive reserveret på din bankkonto med det samme. I tilfælde af en annullering, vil reservationen af beløbet typisk blive ophævet/frigivet efter 1-2 bankdage. Nogle banker kan dog bruge op til 30 dage på at ophæve en reservation.

Beløbet trækkes først, når varen afsendes.

Hvis du har bestilt flere varer, og en af varerne er i restordre, trækker vi først betalingen for denne vare, når varen afsendes.

Priserne er angivet i danske kroner.

Betal over flere gange med Anyday.

Med Anyday kan du dele din betaling op i 4. Du betaler 25 % når varen leveres, og det resterende beløb betales af over de følgende 3 måneder. Anyday er gratis for dig, så længe du betaler til tiden. Med Anyday får du en konto, som du kan anvende ved alle webshops, der tilbyder betaling gennem Anyday.

Læs vilkår for Anyday her: www.anyday.io/da/terms-conditions/shopper

Fragt

Du vælger fragtformen i slutningen af bestillingsforløbet. 

Husk at tilmelde husstanden til MODTAGERFLEX ordningen hos PostNord ellers bliver pakken leveret til nærmeste pakkeshop såfremt ingen i husstanden er hjemme. 

Vores pakker bliver leveret med fragtfirmaer, der garanterer hurtig levering og tit dag til dag levering i hele landet. DHL afsender vores varer som overdrages til nationalt fragtfirma, ved ankomst til modtager landet. Der er ingen udgifter herunder told/skat til vores kunder, da vi sender fra EU land. Lande der ikke er medlem af EU lande bliver der pålagt et told gebyr.

Alle vores forsendelser er forsikrede og skulle det opstå, at en forsendelse går tabt, sender vi naturligvis et nyt produkt jf. lovgivningen og klarer erstatningen med fragtfirma.

Vi leverer til Belgien, Frankrig, Holland, Luxembourg, Polen, Tjekkiet, Østrig, Bulgarien, Cypern, Estland, Finland, Grækenland, Irland, Italien, Kroatien, Letland, Litauen, Malta, Portugal, Rumænien, Slovakiet, Spanien, Storbritannien, Ungarn, USA, Norge, Sverige, Tyskland, Danmark, Grønland.

Vi leverer varer indenfor 2-5 hverdage efter vi har afsendt din varer.

Forsendelse til øvrige lande:

Forventet leveringstid 2-5 hverdage efter vi har afsendt din varer.

Sverige, Norge og Tyskland vil der blive pålagt et gebyr på 179,00 kr. inkl. moms.

Grønland vil der blive pålagt et gebyr på 275,00 kr. inkl. moms.

Østrig, Belgien, Tjekkiet, Frankrig, Luxemborg, Holland og Polen vil er blive pålagt et gebyr på 112,50 kr. inkl. moms.

Bulgarien, Kroatien, Cypern, Estland, Finland, Grækenland, Ungarn, Irland, Italien, Letland, Litauen. Malta, Portugal, Rumænien, Slovakiet, Spanien og Storbritanien vil der blive pålagt et gebyr på 119,50 kr. inkl. moms.

Track & Trace (Forsendelsesnummer) bliver sendt mellem kl. 1300-1500 under normale omstændigheder.

Vores produkter bliver afsendt fra vores leverandør i Tyskland via Dropshipping metoden. Leverandøren sender varer direkte til dig og evt. reklamation eller fortrydelse er via Unikure.dk

Vores leverandør er ILA Uhren,  med hovedsæde i Tyskland på Otto-Hue- Straße 42A, 45772 Marl.

Fortrydelse

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.  

 

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.


Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til (indsæt mailadresse) eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.

 

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Fortrydelse af en del af købet 

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.


Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.  Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten. 

 

Varens stand, når du sender den retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage. 

 

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.


Varen sendes til:


Unikure.dk

Risvej 75

5800 Nyborg


Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.


Du kan også fortryde købet ved at give os besked og aflevere den personligt på ovenstående adresse, såfremt der er lavet en aftale omkring dette.

Tilbagebetaling af pengene ved fortrydelse

Når du fortryder, refunderer vi betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder).

Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Under alle omstændigheder pålægges du ingen former for gebyrer som følge af tilbagebetalingen.

Vi tilbagebetaler beløbet uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget din meddelelse om fortrydelse. Vi kan dog tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varerne retur, eller til du har fremsendt dokumentation for, at varerne er returneret.

 

Fortrolighedspolitik

Vi forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Vi vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Vi vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse.

Oplysning om klagemuligheder

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte os via kontakt@unikure.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg. Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes hus.

For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. For klager over tøj og sko skal prisen dog have været mindst 720 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet.


EU-Kommissionen online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant for forbrugere med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her - Klageformular EU. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse kontakt@unikure.dk.

Købsgaranti

Når du handler hos os, er du omfattet af PriceRunner Købsgaranti. Dermed er du sikret op til 50.000 kroner, hvis et problem indtræffer i forbindelse med dit køb. Købsgarantien koster intet og gælder for alle registrerede brugere på PriceRunner.

Reklamation

Reklamation - Hvis der er noget galt med varen. Hvis du køber en vare, og der er en mangel ved den - f.eks. en materiale- eller fabrikationsfejl - finder købelovens regler anvendelse. Du har 24 måneders reklamationsret, forudsat du reklamerer inden for rimelig tid. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.


Få mere information på vores RMA side.


Hvis reklamationen er berettiget, tilbagebetaler vi dine rimelige fragtomkostninger.


Husk at varen altid skal sendes i forsvarlig emballage og få en kvittering for afsendelse. Gem postkvittering inkl. oplysning om fragtomkostninger samt evt. track- and trace-nummer.


Varen sendes til: 

Unikure.dk

Risvej 75

5800 Nyborg

 

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.


Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet.  

Hvis du handler som erhvervsdrivende, forbeholder vi os retten til at afhjælpe f.eks. i form af reparationer frem for at ombytte.


Du finder vores fortrydelsesformular her: Fortrydelsesformular


Du finder vores reklamationformular her: Reklamationformular


Vores handelsbetingelser er opdateret d. 21-11-2023.