PRISMATCH ! FINDER DU URET BILLIGERE - SÅ PRISMATCHER VI

RABATAFTALER

Veterankortet.dk

Her finder du alle rabat aftaler tilknyttet dit VETERANKORT.

Sundhedspersonel

Her mangler vi en rabatkode.  Men vi vil gerne støtte jer.

Studierabat

Studenter kan få studierabat gennem STUDENTOFFER og opnå en rabat på 15 %. Tilmeld dig på deres hjemmeside og få den gyldne rabatkode til din studierabat. Vi tilbyder studierabat online på smykker og ure. Se vores store udvalg og gør gavn at din studierabat.

CashbackApp

Danmarks nemmeste fordelsprogram, hvor du sparer penge, hver gang du handler hos Neverlate.dk og andre webshops. Brug dit dankort, som dit eneste fordelskort, så sparer du automatisk penge, hver gang du handler hos tilmeldte butikker og webshops. 8 % Cashback fra Ure og Smykker - Se mere her: CASHBACKAPP

Varde Kasernes personaleforening

Få rabat gennem foreningen. Rabatkoden giver 15 % Rabat.

PriceRunner

Her er siden for dig, der vil gøre smarte køb. Pricerunner samler de seneste og bedste rabatkoder fra dine favoritbutikker. Gå ikke glip af muligheden for et godt tilbud. Kast et blik på rabatkoderne og tilbuddene, mens de stadig er gyldige!

Ure og Smykker - tilbyder rabatkode hos PRICERUNNER.

Forbrugsforeningen

Spar penge på det du alligevel køber
Meld dig ind i Forbrugsforeningen og spar penge, rigtig mange penge, hver eneste dag, når du alligevel er ude at handle. Du optjener bonus dér, hvor du handler til hverdag i mere end 4.000 butikker og 500 forskellige webshops. Det gælder også nedsatte varer, tilbud og udsalg.

Meld dig ind nu!
Du skal være fyldt 18 år og med i en fagforening for at blive medlem af Forbrugsforeningen. Det koster 0,- kr. i kontingent for første års medlemsskab. Herefter koster det 132,- kr. om året. 
Vil du spare penge, er det med andre ord en rigtig god idé at blive medlem af Forbrugsforeningen. Meld dig ind på www.fbf.nu

Her finder du din bonus hos Ureogsmykker.dk

Rabat aftaler

Hos Unikure.dk ønsker vi at værdsætte den som er under uddannelse eller har gjort noget godt for Danmark. Derfor tilbyder vi nedenstående rabat. Studierabat, Veteranrabat og mange andre rabatter.

Syntes du at der mangler en rabat, er man velkommen til at skrive til os og så vi lave en aftale.

Rabatter - Vores rabatter gælder ikke på i forvejen nedsatte produkter.