PRISMATCH ! FINDER DU URET BILLIGERE - SÅ PRISMATCHER VI

Ure på afbetaling

Hos Unikure.dk har du mulighed for at købe ure og smykker på afbetaling. Vi samarbejder med Viabill og Anyday, som yder en god service og har gode afdragsordninger og naturligvis uden renter og gebyrer. Man vil i løbet af ganske få minutter modtage et svar om man er godkendt. Læs mere om de 2 afbetalingsmetoder herunder og besøg deres hjemmeside for yderligere information.

Financing

Køb ur på afbetaling


ViaBill er en betalingsmetode, der giver dig mulighed for at shoppe så mange gange du vil for op til 2.000 kr. ViaBill gør det muligt for dig at “købe nu og betale senere”. Når du betaler tilbage til ViaBill, betaler du i 10 lige store månedlige betalinger – helt uden renter.


  • Der er øjeblikkelig godkendelse ved kassen.
  • Det er gratis at bruge ViaBill.
  • Du ligger det i din indkøbs kurv og går direkte til betaling.
  • I betalings processen vælger du ViaBill som betalingsmetode.
  • Vores systemer leder dig nemt og hurtigt igennem ansøgnings processen og du får med det samme at vide om du kan godkendes til at købe med ViaBill


Der er ingen renter og gebyrer, når du betaler med ViaBill. Se iøvrigt ViaBill "generelle forretningsbetingelse"For at bruge ViaBill skal du:

  • være minimum 18 år.
  • have et gyldigt og verificerbart mobilnummer.
  • have et dansk betalingskort (VISA eller Mastercard).


Financing

Delbetaling på under et minut

Anyday er en ny måde at betale på. En rente- og gebyrfri betalingsløsning, der giver dig friheden til at købe i dag i stedet for at vente til i morgen. Anyday gør det muligt for dig at “købe nu og betale senere”. Når du betaler tilbage til Anyday, betaler du i 4 lige store månedlige betalinger – helt uden renter.

Fyld kurven med det, du ønsker at købe

- Vælg Anyday som din betalingsløsning

Bliv kreditvurderet på under 20 sekunder

Betal første rate for at gennemføre dit køb.Læs mere om mulighederne hos Viabill og Anyday

Læs vores anmeldelser